Wees altijd minimaal 5 minuten voor de les aanwezig. De deur wordt gesloten op het moment dat de les begint. Kom 10 minuten eerder naar de les als je een nieuwe kaart nodig hebt of wanneer je voor het eerst komt. Graag je schoenen uit doen bij de deur en je jas ophangen. Draag gemakkelijk zittende kleding. Neem uitsluitend datgene mee de zaal in wat je nodig hebt tijdens de les. Dit houdt de yogaruimte rustig en het is praktisch voor de docent die door de zaal loopt om te assisteren. Vergeet niet je mobiele telefoon uit te zetten. Graag stilte in de yogazaal.

Yoga beoefen je het beste op een lege maag. Eet ruim van tevoren (tenminste 2 uur) je maaltijd. Je mag een flesje water meenemen in de zaal, het is beter om gedurende de les geen water te drinken. Drink dagelijks voldoende water zodat je lichaam voorzien is van voldoende vocht.
Het is niet toegestaan eten mee te nemen naar de yogazaal.

Yoga opent je zintuigen en daarom kan geur verstorend werken. Daarom graag parfum en zware deodorant vermijden. Zorg ervoor dat je gedoucht bent voor de les en draag schone kleding. Matten zijn in de studio aanwezig.
Gebruik je eigen handdoek als je gebruikt maakt van een yoga mat van de studio.

 1. Als je een yoga proefles wilt volgen dan kun je dit melden Mindfulness&Yoga Zuidlaren. Dit kan via e-mail: info@mindfulnesszuidlaren.nl of telefonisch 06 – 36 18 00 57.
 2. Een proefles wordt afgerekend als een losse les. Als er een aanmelding volgt op de proefles worden de kosten in mindering gebracht op de stempelkaart.
 3. Zodra je je aangemeld hebt via email, telefoon of mondeling neem je deel aan de les.
 4. Na aanmelding gaat de cursist automatisch akkoord met alle spelregels.
 1. Betalingen gaan bij voorkeur via de bank. Je ontvangt een factuur met een betalingstermijn van 7 dagen. Het is ook mogelijk om contant te betalen.
 2. Opzegging van de yoga cursus dient minimaal twee weken voor het aflopen van jouw stempelkaart aangegeven worden.
 3. Wanneer er geen opzegging plaats vindt gaat Mindfulness & Yoga Zuidlaren ervan uit dat je de yoga les voortzet met een nieuwe stempelkaart waarop een betalingsverplichting staat.
 4. Wanneer een cursist zijn/ haar betalingsverplichtingen niet tijdig nakomt, behoudt Mindfulness & Yoga Zuidlaren zich het recht voor de cursist toegang tot de lessen te weigeren tot aan de betalingsplicht is voldaan.
 1. Mocht door Mindfulness &Yoga Zuidlaren een les of meerdere lessen worden geannuleerd dan zal de geldigheidsduur van de kaart met hetzelfde aantal weken worden verlengd.
 2. Mindfulness &Yoga Zuidlaren heeft het recht om zonder opgave van redenen lessen en/of leslocatie te wijzigen.
 3. Mindfulness &Yoga Zuidlaren heeft het recht om zonder opgave van redenen lessen te annuleren of deelname van deelnemers te weigeren.

Bekijk hier de spelregels voor de Yoga stempelkaart.