Recensies

Recensies Yoga:

Ik ben een laat bloeier in de yoga. Ik wist niet wat mij te wachten stond en wat ik moest verwachten van een yoga les. Doordat ik fibromyalgie heb wist ik ook niet of yoga mijn lijf goed zou doen. In yoga zocht ik echt de ontspanning en de kracht weer van binnen. Miriam heeft mij laten inzien hoe sterk mijn lijf is.
De rust en vakkennis waar zij les mee geeft is superfijn! Ook laat zij zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn. Met een tikkeltje humor heb je na een les bij Miriam ook weer even gelachen! De lessen hebben mij bewuster gemaakt van mijn Mind-Body-Balance. Dank voor alle leuke lessen en kennis die je met mij hebt gedeeld.
Warme groet Yorma

Recensies Yin Yoga:

Deze intensieve vorm van yoga werkt een laag dieper, spiergroepen worden aangesproken en de positieve impact van de les voel ik de uren erna nog, Daarbij is de gedachtengoed achter de yin yoga (niet op volle kracht maar op 80% van je kunnen) voor mij een eye-opener geweest en deze wijsheid neem ik iedere keer na de les weer mee het dagelijkse leven in.
Jessie Reitsema

Recensies Mindful Yoga:

Voor mij een mooie manier om in volledige aandacht deze rustige vorm van yoga te doen op een mindfulle wijze maar bovenal de luchtige en betrokken wijze waarop Miriam les geeft maken de lessen leuk. Een heerlijk rustpuntje in de week, volledig ontspannen ga ik na de les weer naar huis.
Jessie Reitsema

Ik ga elke week met plezier naar de Mindful Yoga. Miriam geeft les op een zeer prettige manier. De fibromyalgie is veel beter hanteerbaar geworden. Sinds ik bij haar op yoga zit wordt ik `s nachts niet meer wakker van de pijn!! Ook overdag ben ik tot veel meer in staat dan voorheen.
Dinette Prins

De lessen van Miriam vind ik heel prettig. Ze legt heel goed en rustig uit hoe je de oefeningen doen moet. Wat ik ook fijn vind is dat je de tijd krijgt om de oefeningen rustig uit te voeren.
Nicolette de Heij

De Mindful Yoga wordt heel plezierig en rustig gegeven. Iedereen krijgt op z’n tijd aandacht. De Hatha Yoga heb ik na de introductie erg veel zin in omdat dit een goede aanvulling is van Mindful Yoga.
Hennie Fidder

Toen ik met Yoga begon kon ik me niet ontspannen, ik dacht dat leer ik nooit. Maar hoe langer je yoga doet hoe dieper je kunt ontspannen, wat een positief effect heeft op je lichaam, adem en geest. Binnenkort wil ik Hatha Yoga erbij doen.
Mevr. J.K