Recensies

Recensies energetisch behandeling

Als ik last heb van slapeloosheid meld ik mij bij Miriam. Door een behandeling van haar ontspan ik en kom ik weer tot mezelf.
Wat ze precies doet weet ik niet. Soms aanraking soms niet maar het werkt uitstekend voor mij. Er komt een rust over mij en ik word wat loom. Nadien zitten altijd mij tranen een paar uurtjes wat hoog maar ook dat ervaar ik als prettig. Het belangrijkste is dat mijn slaap in een redelijk normaal patroon komt waardoor ik er altijd weer een hele poos tegenaan kan.
Ribca

Ik ben een paar keer bij Miriam geweest voor energetisch behandeling. Na behandeling voelde ik mij krachtig en erg ontspannen. De tijd erna kwamen oude stukjes langs waar ik met een glimlach naar kon kijken en los kon laten. Gevoel dat ik weer heldere keuzes kan maken vanuit mijn eigen kracht!
Mevr. E.H.

Heel fijn dat je even weer in balans komt en geaard bent. Ook kan ik dat zelf niet altijd goed. Je wordt er wel aan herinnert dat veel mensen om je heen hebt die energie nodig hebben waardoor ik uit balans raak, goed aan mijzelf denken! Bedankt en liefs.
Margrit

Recensies ontspanningsmassage:

De massages zijn echt ontspannend. Ik had last van mijn heupen met opstaan. Ik moest mij eerst vasthouden voor ik verder kon gaan lopen, na 2 behandelingen is dit stukken minder geworden. Mijn longen zijn niet goed, ik heb COPD. Na een behandeling heb ik altijd voor een paar dagen veel meer lucht. Mijn hoofd zit soms erg vol, na een behandeling is deze altijd weer aardig opgeruimd met alle voordelen van dien. Een massage bij Miriam is goed voor mijn lichaam en geest.
Greet

Recensies Yoga:

Ik ben een laat bloeier in de yoga. Ik wist niet wat mij te wachten stond en wat ik moest verwachten van een yoga les. Doordat ik fibromyalgie heb wist ik ook niet of yoga mijn lijf goed zou doen. In yoga zocht ik echt de ontspanning en de kracht weer van binnen. Miriam heeft mij laten inzien hoe sterk mijn lijf is.
De rust en vakkennis waar zij les mee geeft is superfijn! Ook laat zij zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn. Met een tikkeltje humor heb je na een les bij Miriam ook weer even gelachen! De lessen hebben mij bewuster gemaakt van mijn Mind-Body-Balance. Dank voor alle leuke lessen en kennis die je met mij hebt gedeeld.
Warme groet Yorma

Recensies Yin Yoga:

Deze intensieve vorm van yoga werkt een laag dieper, spiergroepen worden aangesproken en de positieve impact van de les voel ik de uren erna nog, Daarbij is de gedachtengoed achter de yin yoga (niet op volle kracht maar op 80% van je kunnen) voor mij een eye-opener geweest en deze wijsheid neem ik iedere keer na de les weer mee het dagelijkse leven in.
Jessie Reitsema

Recensies Mindful Yoga:

Voor mij een mooie manier om in volledige aandacht deze rustige vorm van yoga te doen op een mindfulle wijze maar bovenal de luchtige en betrokken wijze waarop Miriam les geeft maken de lessen leuk. Een heerlijk rustpuntje in de week, volledig ontspannen ga ik na de les weer naar huis.
Jessie Reitsema

Ik ga elke week met plezier naar de Mindful Yoga. Miriam geeft les op een zeer prettige manier. De fibromyalgie is veel beter hanteerbaar geworden. Sinds ik bij haar op yoga zit wordt ik `s nachts niet meer wakker van de pijn!! Ook overdag ben ik tot veel meer in staat dan voorheen.
Dinette Prins

De lessen van Miriam vind ik heel prettig. Ze legt heel goed en rustig uit hoe je de oefeningen doen moet. Wat ik ook fijn vind is dat je de tijd krijgt om de oefeningen rustig uit te voeren.
Nicolette de Heij

De Mindful Yoga wordt heel plezierig en rustig gegeven. Iedereen krijgt op z’n tijd aandacht. De Hatha Yoga heb ik na de introductie erg veel zin in omdat dit een goede aanvulling is van Mindful Yoga.
Hennie Fidder

Toen ik met Yoga begon kon ik me niet ontspannen, ik dacht dat leer ik nooit. Maar hoe langer je yoga doet hoe dieper je kunt ontspannen, wat een positief effect heeft op je lichaam, adem en geest. Binnenkort wil ik Hatha Yoga erbij doen.
Mevr. J.K

Recensies Mindfulness Training:
In 8 lessen tijd doorloop je een goed opgebouwd programma. Miriam weet zaken heel praktisch en toepasbaar uit te leggen. Haar manier van mindfulness is met beide benen op de grond leren zijn met en toelaten wat er is. Nog steeds ervaar ik wekelijks de voordelen van mindfulness en pas ik het toe. Het geeft mij rust en vertrouwen.

Jessie Reitsema

Mindfulness training vond ik heel prettig. Vele dingen ben ik anders gaan bekijken. Ook de dagelijkse levensstijl doe ik rustiger en bewuster.
Hennie Fidder

De Mindfulness training heb ik geweldig gevonden. Hierdoor ben ik veel bewuster gaan leven. Ieder moment van de dag bewust meemaken; zodat je daar veel meer van kunt genieten. Lieve Miriam, bedankt voor alles je bent een topper!
Dinette Prins

Nadat ik eerst de Mindfulness training heb gevolgd heb ik mij aangemeld voor Mindful Yoga. Zowel de professionaliteit van Miriam als de sfeer en de locatie vind ik erg prettig. De intimiteit binnen de Mindfulness groep was hartverwarmend mede dankzij de benadering van Miriam. De Yoga sluit hier weer goed op aan. Ik ga iedere week met veel animo richting Zuidlaren!!
Mevr. G.B.

Ik heb de training als nuttig en aangenaam ervaren. Mirjam heeft een professionele houding en is kundig en inspirerend. Het sloot aan bij mijn behoefte en ik heb er mooie instrumenten aan over gehouden. Ik ben veel bewuster van herstel, pauze en weet ook beter hoe ik dat moet doen
Ik vond het jammer dat de groep erg stijfjes bleef en dat er niet (zoals ik bij ELW was gewend) gedanst werd en soms zelfs geknuffeld. Hierdoor ging de gereserveerdheid niet weg.
Dhr. R.B.

Inzicht gevende training; reikt je veel tools aan voor verdere ontwikkeling en integratie in je leven. Fijne introductie gehad in het onderwerp en krijgt zeker een vervolg. Miriam werkt adaptief en open wat voor mij heel fijn was. Intensief (maar ligt ook aan jezelf, is ruimte om ermee te doen wat je wilt) en verwacht niet dat je er bent na 8 weken. Je hebt tools om verder te kunnen (ook echt tastbare producten: werkboek en geluidsbestanden b.v.). Wat ik ook belangrijk vind is dat het bewezen effectief is en aansluit bij diverse mensen (van niet tot heel spiritueel & hele verschillende achtergronden of leefmilieus). Kortom: toepasbaar, helpend & fijn. Bedankt Miriam!
Mariska

Ik heb de cursus als nuttig ervaren. Bedankt Miriam voor alles! Ik zou zeggen ervaar het zelf, je zult er zeker geen spijt van krijgen.
Alien