Tarieven

Voor een volledig overzicht van de tarieven registreer je bij  Momoyoga  en boek de les die je aanspreekt. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen per e-mail of telefoon.
Je kunt altijd starten met een proefles.

Yoga jaarabonnement met maandelijkse betaling is mogelijk onder de volgende voorwaarden:
Voor dit abonnement geldt een automatische maandelijkse incasso. Het lesgeld is gebaseerd op tenminste 44 lesweken per jaar, de studio vakanties, feestdagen en eventuele andere uitval is hierin mee genomen. Op deze wijze kunnen de kosten maandelijks verspreid worden, dit kan voor zowel de deelnemer als de studio een voordeel zijn.
Attentie:
Het is niet de bedoeling dat dit abonnement tussentijds tijdelijk stopgezet wordt tijdens afwezigheid wegens vakantie of ziekte van de deelnemer. Wanneer dit wel gebeurd komt de vaste plek in de les te vervallen, de tijdelijke stopzetting kan dat niet meer hervat worden. Je kunt uiteraard wel je les annuleren en elders binnen de geldigheid van je kaart de les inhalen net als bij de strippenkaart het geval is. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar na een periode van 3 maanden. De verantwoordelijkheid voor het tijdig afmelden en stopzetten van het abonnement ligt bij de deelnemer zelf en niet bij de studio. Afmelden 1 maand voordat het abonnement stopt.

Yoga 10 rittenkaart
Mindful Yoga à 60 minuten  € 76,50         /    Proefles € 10,50
Overige yoga à 75 minuten € 91,50          /    Proefles € 12,50
Voor alle mogelijkheden van strippenkaarten en abonnementen verwijs ik naar Momoyoga

Yoga met vrienden
Op aanvraag is het ook mogelijk om eens eigen les met een groep vrienden te organiseren om samen eens lekker van inspanning tot ontspanning te komen. Neem contact op voor de de mogelijkheden. De les zal afgestemd worden op jullie persoonlijke wensen en binnen de fysieke grenzen en mogelijkheden van jullie eigen kunnen. 

Mindfulness Based Stress Reduction. Als je recht hebt op Vergoeding van je zorgverzekeraar ontvang je maximaal € 350,- terug.
Mindfulness 8 x training in groepsverband   € 440,-  inclusief btw. 
Mindfulness 8 x training individueel              € 800,-  excusief btw. Neem contact op over de mogelijkheden voor een individuele training. 
Op de pagina vergoedingen vind je informatie van de zorgverzekeraars en andere tips om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding van de training.

Behandelingen
Intuïtieve ontspanningsmassage  60 minuten € 65,-  
Intuïtieve ontspanningsmassage 90 minuten € 90,-
Energetische behandeling  60 minuten € 65,-   

Workshops op maat voor uw sportvereniging, bedrijf, teamdag of bijvoorbeeld vriendengroep. Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor workshops, bedrijfstrainingen & teamdagen.